
“הלוחמים וכוחות ההצלה של היום מנצלים את האפשרויות החדשות בתחום תקשורת הנתונים כדי לקדם את משימותיהם, אך עד כה לא התאפשר לספק להם תקשורת וידאו בזמן אמיתי באמצעות התקנים קטנים המתקשרים ביניהם” אמר Rick Lober, סגן נשיא ומנכ”ל חטיבת מערכות ההגנה והמודיעין של Hughes. “באמצעות הדגמה זו, Hughes גאה להציג ניסוי שדה נרחב של קישוריות 4G/LTE לשיחות וידאו על בסיס תקשורת לוויינים”.
Hughes תדגים תקשורת 4G/LTE אלחוטית על בסיס תקשורת לוויינים בעלת קצבי הורדה עד 15 Mbps וקצבי העלאה עד 2 Mbps, כולל שירותי video streaming, push-to-talk (PTT), ומודעות מצב ( situational awareness).
אירוע ה-JIFX ייערך בשיתוף נציגים מבצעיים של כל מפקדות הלחימה של צבא ארה”ב ומחלקת הגנת המולדת (DHS). במסגרת המאורע, נציגים של ארגוני מו”פ ממשלתיים ונציגים מהאקדמיה ומהתעשייה הפרטית יחקרו טכנולוגיות להגברת היכולת הצבאית, צמצום עלויות ושיתוף פעולה עם מדינות וארגונים עמיתים.


























