This post is also available in:

בנוגע להוצאת מידע ממכשירי iOS שמוגנים בססמה, אפל הודיעה כי תגש רק למידע שאגור באפליקציות שלה עצמה – כולל מסרוני טקסט, תמונות, סרטונים, רשימות אנשי קשר, הקלטות אודיו ויומן שיחות. אפל לא תספק גישה לדואר אלקטרוני, רשומות יומן בלוח השנה או מידע שאגור באפליקציות צד ג'. החברה הודיעה גם שתהליך הוצאת המידע ייערך רק במתקן מסוים אחד – בקופרטינו שבקליפורניה – ורק ממכשירים תקינים.
לפי הדיווח ב MacRumors אפל גם תסייע לסוכנויות אכיפת חוק להשיב מכשירי אייפון שאבדו לבעליהם החוקיים – החברה תיצור קשר עם הלקוח ותנחה אותם לגשת לרשויות אכיפת החוק, שם יקבלו את המכשיר שלהם בחזרה.
iHLS – Israel Homeland Security
העמוד עלה לאחר שבשבוע שעבר התפרסם דיווח בוושינגטון פוסט לפיו החברה תתחיל להודיע למשתמשים כשמתקבלת בקשה שנוגעת להם מסוכנויות אכיפת חוק. אפל החלה לפתח עניין בתחום הפרטיות לאחר חשיפת פרויקט ה PRISM, פרויקט ביון רחב היקף שהפעילה סוכנות ה NSA האמריקאית.
המנכ"ל טים קוק התבטא בנושא ואמר שה NSA יקבל גישה לשרתי החברה "על גופתה המתה" של אפל. מומחית האבטחה סברינה רוס נשכרה על ידי אפל לאחרונה כדי לפקח על תחום פרטיות המשתמשים.


























